print

Weleda maakt het daadwerkelijk makkelijker

In de vorige versie van Weleda Medisch Nieuws bent u geïnformeerd over de makkelijkste manier waarop de Weleda Geneesmiddelen Database NL te benaderen is.(Klik hier voor de Belgische versie) In deze Database vindt u informatie over de beschikbaarheid van Weleda Geneesmiddelen, maar ook zaken als bijsluiters (indien beschikbaar), prijs, en binnenkort worden ook eventuele alternatieven aangegeven indien een middel tijdelijk niet leverbaar is.

En dat heeft effect gehad. Was het aantal ‘kliks’ in de Database in januari 2014 nog 129, in de maand april, na de publicatie van het artikel, steeg dat direct tot meer dan 7000! Ook het aantal individuele bezoekers verveelvoudigde van minder dan vijf naar negentig per maand.

De Database voorziet duidelijk in een behoefte. Weleda blijft ernaar streven om de informatievoorziening voor artsen zo makkelijk mogelijk te maken. Hebt u zelf suggesties, laat het ons dan weten door middel van een e-mail naar medisch@weleda.nl.

Vanaf heden is de Weleda Geneesmiddelendatabase gemakkelijk te bereiken vanuit de Medische Nieuwsbrief via de button aan de rechterzijde van de pagina.