print

Een voorproefje: de natuurlijke oplossing bij droge, geïrriteerde ogen

Steeds meer mensen hebben last van droge of geïrriteerde ogen. Deze aandoening is het gevolg van een irritatie van het oogoppervlak, die in de meeste gevallen te wijten is aan milieu- en omgevingsfactoren, het gebruik van medicijnen, contactlenzen, ouderdom of ziekte.

Voor wie last heeft van droge, geïrriteerde ogen, ontwikkelde Weleda Visiodoron Malva ® Oogdruppels[1]. Dit 100% natuurlijke product staat garant voor een snelle en langdurige bevochtiging van het oog en geeft een kalmerend en verfrissend gevoel.

De formule van Visiodoron Malva ® Oogdruppels bestaat uit een unieke combinatie van biologisch malva-extract en plantaardig hyaluronzuur. Beide bestanddelen werken in op een andere laag van de traanfilm, waardoor ze elkaars werking versterken en zorgen voor een optimaal resultaat. Zo beschermt malva-extract de mucinelaag van de traanfilm en heeft het een bevochtigende en kalmerende invloed. Hyaluronzuur (0,15%) herstelt en stabiliseert de traanfilm, verhoogt de viscositeit ervan en zorgt voor langdurige hydratatie.

Visiodoron Malva ® Oogdruppels is vanaf september 2014 beschikbaar in afzonderlijke ampullen, geschikt voor contactlensdragers.

[1] Medisch hulpmiddel: lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.