print

woensdag 3 - vrijdag 5 mei 2017

World Congres Integrative Medicine & Health, BerlijnZaterdag 13 mei 2017

Aanmelding workshop Albert Schmidli

Workshop met Albert Schmidli op zaterdag 13 mei 2017

Via deze link komt u op het inschrijfformulier

 Vrijdag 19 mei 2017

Symposium Vitaliteit

Het jaarlijks symposium van het lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg wordt deze keer georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor Vitaliteit en vindt plaats op vrijdag 19 mei.
Wat is vitaliteit eigenlijk? Hoe versterken we vitaliteit? Hoe meten we vitaliteit? Hoe brengen we ons vitaliteitsdienst of –product naar de markt? Het belooft een vitaliserende en inspirerende dag te worden met lezingen, demonstraties, discussies, workshops en muziek.

Save the date vrijdag 19 mei 2017Woensdag 21 juni 2017

Seminar voor Dokters Assistentes

Speciaal voor u assistente(s) organiseert Weleda een seminar met als thema: Potentiëren als onderdeel van de diverse bereidingswijze in de antroposofische geneeskunde.Het aantal plaatsen is beperkt dus meld uw assistente snel aan via medisch@weleda.nl.

[Lees meer]Donderdag 7 september 2017

Interdisciplinaire Basismodule Antroposofische Geneeskunde

7 september 2017: start van een nieuw opleidingsjaar van de Interdisciplinaire Basismodule Antroposofische Geneeskunde, toegankelijk voor, en afgestemd op, medische zorgprofessionals uit verschillende disciplines. Informatie en aanmelding: https://www.academieag.nl/aanbod/interdisciplinaire-basismodule/